juni

24 juni Het Grote Suzie Ruzie feest op de Markt

zaterdag 24 juni 2017

Bibliotheek Veghel en Boekhandel Schellen houden op zaterdag 24 juni het Suzie Ruzie Feest, voor ondeugende peuters en kleuters. Het evenement is gebaseerd op de prentenboeken van Jaap Robben en Benjamin Leroy. Suzie Ruzie is stout: ze knipt in gordijnen, poept in het zwembad en speelt ‘de stinkvinger’ met haar vriend Hond.

Op de Markt in Veghel gaan we een feestje bouwen met optredens van de schrijver en illustrator, live muziek, ‘Het Kleurfeest’, een loterij en stoute spelletjes als ‘Red de keuteltjes uit het zwembad’ en ‘Knip je eigen haar’. Verder kunnen kinderen zich laten schminken, is er popcorn en hebben de horecaondernemers een leuke aanbieding. Wie een kop koffie (of iets anders) bestelt, krijgt een glas ranja voor een kind gratis.

Het Suzie Ruzie feest duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Aan het eind is er een loterij. Badmeester Dikbuik, Buurman Boos en Suzie zelf komen ook naar het feest. De toegang is gratis.

Meer informatie

juli

1 juli Stabilo kleurmiddag bij Schellen

zaterdag 1 juli 2017

Stabilo Kleurmiddag.

 

Op 1 juli is er bij Schellen van 13.00 tot 16.00 uur de Stabilo Kleurmiddag.

Kleur mee onder begeleiding en leer de allernieuwste kleurtechnieken!

Deze middag is voor iedereen vrij toegankelijk.

Meer informatie

2 juli Open zondag Veghel op Gympies

zondag 2 juli 2017

Zondag is Veghel het centrum van de energie.

Samen met sportcollectief Veghel organiseert Veghel centrum Veghel op gympies en de koopzondag.

Meer informatie

september

De hele zomer is Schellen Cool4School

zondag 3 september 2017

De hele zomer vind je bij SCHELLEN alles voor je nieuwe schooljaar. Van ringbanden, schriften, etuis en etiketten tot een passer, rekenmachine en een plakstift. Van alle bekende merken heeft SCHELLEN schoollijnen in de allerbeste kwaliteit. Maar ook in tassen vind je nergens een aanbod als bij SCHELLEN. Rugzak of een leren Cowboytas hangt op je te wachten waarbij je ook nog eens een hippe sleutelhanger cadeau krijgt. En koop je voor minimaal € 75,00 aan schoolartikelen dan zit je binnenkort lekker in Bioscoop Industry want een kaartje hiervoor krijg je van ons.

Meer informatie

oktober

1 oktober Open zondag Veghel Centrum

zondag 1 oktober 2017

Op zondag 1 oktober, de eerste zondag van de maand, is het koopzondag in Veghel centrum. Het herfstseizoen is aangebroken, de bladeren vallen alweer van de bomen.

Laat daarom je creativiteit zien bij het herfstknutselen met Van Schie op het Molenwiekenplein.

Outfit, Finnz en Janelli zullen de collecties van het nieuwe seizoen presenteren tijdens geweldige modeshows. Op de Meierijgaarde zal een DJ het publiek vermaken terwijl de omliggende ondernemers zichzelf presenteren tijdens verschillende spetterende modeflitsen.

Swing mee op de Markt met de Band Wè Heur Ik. Dit muzikaal gezelschap uit Den Dungen mocht in de loop der jaren optredens verzorgen tijdens Jazz in Duke Town, de Nijmeegse Vierdaagse, op diverse (muziek-)feesten en carnavalshappenings. De muzikale stijl is moeilijk te omschrijven; van Rock tot Romantisch en van André tot Adèle. Kom het vooral zien!

Met deze diverse activiteiten belooft de koopzondag weer een gezellige dag te worden. De winkels zijn op deze dag open van 12:00 - 17:00 uur. Hopelijk tot dan!

 

1 oktober Open zondag Veghel Centrum

Meer informatie

november

26 November Pietendag Veghel Centrum

zondag 26 november 2017

Op zondag 26 november, is het koopzondag in Veghel centrum. Het centrum staat deze dag geheel in het teken van de Nationale Pietendag met natuurlijk een bezoek van Sinterklaas.

 

Met diverse activiteiten belooft de koopzondag weer een gezellige dag te worden. De winkels zijn op deze dag open van 12:00 - 17:00 uur. Hopelijk tot dan!

 

1 oktober Open zondag Veghel Centrum

Meer informatie

december

3 december Open zondag Veghel Centrum

zondag 3 december 2017

Op zondag 3 oktober, de eerste zondag van de maand, is het koopzondag in Veghel centrum.

Met diverse activiteiten belooft de koopzondag weer een gezellige dag te worden. De winkels zijn op deze dag open van 12:00 - 17:00 uur. Hopelijk tot dan!

 

1 oktober Open zondag Veghel Centrum

Meer informatie