Bach Bijbel Inzage

zondag 25 maart 2018 00:00
Bach Bijbel Inzage

Van 19 t/m 25 maart is de Bach Bijbel ter inzage in de Rijnlandse Boekhandel.

 

 

Wij kunnen u iets heel bijzonders aanbieden: de Bijbel van J.S. Bach.

Deze Bijbel uit het boekenbezit van Bach, heeft hij intensief gebruikt. Hij onderstreepte passages, corrigeerde fouten, en zette er zelf opmerkingen bij. Het origineel bevind zich in een bibliotheek in Amerika. De Friese uitgever Van Wijnen heeft er een unieke kunstfacsimile van gemaakt. Drie enorme boekdelen in een fraaie houten kist, in een beperkte oplage, voor liefhebbers van bijzondere Bijbels en voor de liefhebbers van de muziek van Bach.

Velen hebben het al gezegd: Bach was als componist een Bijbel-uitlegger van de eerste orde. Maar was hij echt intensief met de Bijbel bezig? Deze Bijbel-uitgave levert het bewijs: Bach las en bestudeerde zijn Bijbel intensief, met de pen in de hand. De Bijbeltekst was hem lief: als hij bij het Bijbellezen een zetfout tegenkwam, schreef hij een correctie in de kantlijn. Voor wie de muziek en de mens Bach liefheeft, een unieke aanwinst!

Van de Bach-Bijbel worden ten hoogste 1000 exemplaren met de hand genummerd, wereldwijd. Daarmee is elk exemplaar van de Bijbel uniek. 

De definitieve prijs van de uitgave bedraagt €5500,-. Tot 1/1/2019 betaalt u slechts €4800,-. Zo wordt de aanschaf van de exclusieve uitgave wel erg aantrekkelijk.

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz