Joke Hermsen

maandag 16 april 2018 20:00
Joke Hermsen

In het kader van de Maand van de Filosofie zal Joke Hermsen een lezing geven over haar nieuwe boek Rivieren keren nooit terug.

Op uitnodiging van de Rijnlandse Boekhandel en Activiteiten Vrijzinnig Protestanten Oegstgeest zal zij te zien zijn in Cultuurhuis de Paulus.

Maandag 16 april

Aanvang: 20:00

Kaarten €7,50, te koop bij de Rijnlandse Boekhandel

 

 

Reserveer hier

 

Joke Hermsen (Middenmeer, 29 juli 1961) is een van de grote moderne filosofische schrijvers van Nederland. Ze studeerde letterkunde en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en Parijs, en promoveerde aan de Universiteit Utrecht in 1993. In 1998 debuteerde ze met Het Dameoffer. Vervolgens verschenen de romans Tweeduister, De Profielschets, De liefde dus (bekroond met de Hadewijghprijs en genomineerd voor de Libris Literatuurprijs) en Blindgangers. Daarnaast publiceerde ze essaybundels als Stil de tijd (bekroond met de Jan Hanlo Essayprijs), Kairos en Melancholie van de onrust.

Haar nieuwe roman Rivieren keren nooit terug gaat over liefde en dood, tijd en herinnering en de levenslust en verbeeldingskracht van de kindertijd. Ella Theisseling reist door Frankrijk met als doel de rivier waar zij alle zomers van haar jeugd heeft doorgebracht. Ze wil er de dood van haar vader verwerken, maar ook nadenken over haar kinderjaren, haar eerste liefdes en gebeurtenissen die bepalend zijn geweest voor haar verdere leven.  

Verkrijgbaar voor €19,99 bij de Rijnlandse Boekhandel.

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : blz