Recept: Tagliatelle met parmezaanse kaas en krokante prosciutto

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten (voor 2 personen):

– 175 g tagliatelle
– 300 g tomaten passata
– 100 g Parmezaanse kaas
– 100 g prosciuttoham
– 2 flinke handen rucola

 

En zo doe je het:

– Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
– Giet het water af en zet de pan terug op het vuur.
– Roer de tomatensaus door de pasta, gevolgd door drie kwart van de Parmezaanse kaas.
– Verwarm ondertussen een klein beetje olie in een koekenpan en bak de prosciutto hierin krokant.
– Schep de pasta op een bord, roer de rucola er doorheen en maak de pasta af met de repen ham en bestrooi met de overige parmezaan.

Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : blz