Had ik maar een tijdmachine

woensdag 12 oktober 2016 15:00
Had ik maar een tijdmachine
Hoe lang duurt het nog voor ik jarig ben? Waarom heb je haast? Wanneer zijn 10 minuten voorbij? Jeanette van Tricht, grafisch vormgeefster, komt vertellen over het boek 'Had ik maar een tijdmachine'.

 

Op woensdag 12 oktober om 3 uur komt, de in Rosmalen opgegroeide, Jeanette van Tricht vertellen over het boek 'Had ik maar een tijdmachine' dat zij samen met Suzan Boshouwers, auteur-illustrator, schreef.

"Hoe lang duurt het nog voor ik jarig ben? Waarom heb je haast? Mama zegt dat ik over 10 minuten naar bed moet, maar wanneer zijn die 10 minuten voorbij?" In dit verhaal maakt hoofdpersoon Bob kennis met alle aspecten van tijd. Dat de tijd voor je gevoel soms snel gaat, maar soms ook heel langzaam. Dat je elk jaar een jaartje ouder wordt maar het toch elk jaar zomer en winter wordt. Dat een slak er lang over doet om ergens te komen, terwijl een rennende hond er zo is. Tijd is voor alle kinderen een lastig begrip. In het boek 'Had ik maar een tijdmachine', met bijpassende klokpuzzel, wordt het begrip tijd tastbaar en inzichtelijk.

Natuurlijk mag je Jeanette van alles komen vragen over haar boek!

Merlijn, de dochter van Jeanette, komt voorlezen uit het boek. Je kunt knutselen over tijd ...en wist je dat je tijd kunt eten?

Tijdmachine Voorbeeld

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz