juni

Foto's van De Omslag

zaterdag 4 juni 2016
Wat een feest was het! En er zijn mooie foto's gemaakt.
Meer informatie

juli

Reisfotografie - Explore Discover Capture

donderdag 14 juli 2016
Lezing door Laura Vink, de 29 jarige fanatieke reisfotograaf van Vink Academy uit Rosmalen. Laura heeft een prachtig en inspirerend boek over Reisfotografie uitgegeven. Deze avond geeft Laura praktische tips voor het maken van mooie reisfoto’s, vertelt zij verhalen uit de praktijk en laat ze inspirerende foto’s van haar reizen zien.
Meer informatie

Laurens Nutbey

zaterdag 16 juli 2016
Zaterdag 16 juli komt Laurens Nutbey, de Rosmalense 'Roald Dahl' op geheel eigen wijze voorlezen uit zijn verhalenbundel 'Bus van geluk'. (toegang gratis)
Meer informatie

september

Dementie, met andere ogen

woensdag 21 september 2016
Op 21 september is het Wereld Alzheimerdag, een dag met aandacht voor dementie en de impact ervan op de persoon zelf en zijn/haar naasten. De Omslag organiseert een avond waarin belicht wordt hoe we met andere ogen, door middel van bijvoorbeeld taal, dans, muziek, en kunst, kunnen kijken naar dementie. Te gast zijn o.a. een schrijfster, docent biodanza, kunstenares, medewerker thuisservice, tevens (klein)dochter van een moeder/opa met dementie. Er ligt deze avond ook een mooie verzameling boeken over het onderwerp.
Meer informatie

oktober

Muis Jan op de molen

woensdag 5 oktober 2016
Molenaar Frank de Jong komt woensdagmiddag voorlezen uit het boek 'Muis Jan op de molen'. Na afloop kun je met bijvoorbeeld (o)pa of (o)ma naar de molen in Rosmalen!
Meer informatie

Zing mee! (met opa & oma)

zaterdag 8 oktober 2016
Met Bart de pianist en Annette de zangeres en hopelijk héél véél kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s gaan we oude kinderliedjes zingen.
Meer informatie

Had ik maar een tijdmachine

woensdag 12 oktober 2016
Hoe lang duurt het nog voor ik jarig ben? Waarom heb je haast? Wanneer zijn 10 minuten voorbij? Jeanette van Tricht, grafisch vormgeefster, komt vertellen over het boek 'Had ik maar een tijdmachine'.
Meer informatie

Lezing Mieke Kerkhof

donderdag 20 oktober 2016
Wilt u een kijkje nemen in het dagelijks leven van een gynaecoloog? Kom naar de lezing van Mieke Kerkhof. Dit wordt een avond met een lach en een traan; ook zeer geschikt voor mannen!
Meer informatie

november

Zweet - Marco Hoogerland

donderdag 3 november 2016
Marco Hoogerland vertelt over het boek 'Zweet' dat hij samen met Anton Kuijntjes schreef. “De sleutel tot succes is zweet: hard werken en het lef hebben om keuzes te maken.”
Meer informatie

Harry Potter!

zaterdag 19 november 2016
Presentatie 'Harry Potter en het vervloekte kind'.
Meer informatie