Karin is vol van:

Of heb ik het verzonnen?; Herman Koch en Wanda Reisel

 

We kennen het allemaal, in het gezin waar we zijn opgegroeid bijvoorbeeld, bestaan er, naast het collectief geheugen, ook individuele waarheden. Als je deze onder elkaar uitspreekt (altijd leuk tijdens het kerstdiner) blijkt steeds maar weer hoe enorm deze herinneringen van elkaar kunnen verschillen.

Zo is het ook met Herman Koch en Wanda Reisel: een leven lang zijn zij al vrienden, en ook hun herinneringen aan een tienertijd in de jaren 70 komen lang niet altijd overeen. Een gezamenlijk verleden beschreven in brieven aan elkaar. Erg leuk om te lezen!

 

Karin

Als 17-jarige kwam ik ooit, onbedoeld, in het boekenvak terecht. Nu, na al die jaren ben ik er dankbaar voor, want het heeft mijn liefde voor het lezen alleen maar doen groeien.

Al die verschillende juweeltjes die toch telkens maar weer worden geschreven…  ik beschouw het als een voorrecht om deze aan onze klanten aan te bieden. Om dit goed te kunnen doen lees ik eigenlijk alle genres wel, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Nederlandse of Vlaamse schrijvers en een spannende thriller op zijn tijd sla ik ook niet af.

Naast mijn werk bij Coelers, run ik mijn eigen tekstbureau. Ontspanning zoek ik in een boek (!), spannende serie of een heerlijk avondje uit.

Waarom Blz.
Boekbestellingen worden t/m 22 december 2017 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : blz