Karin is vol van:

De monnik van Mokka; Dave Eggers

Een boek met een thema dat Eggers na aan het hart ligt: het leven van immigranten in Amerika.

Dit waargebeurde verhaal gaat over Mokhtar Alkhanshali, een jonge moslim opgegroeid in San Francisco, die op een dag besluit terug te keren naar zijn moederland Jemen met als doel een handel te beginnen in Jemenitische koffie.

Alles lijkt voorspoedig te gaan tot de burgeroorlog uitbreekt. Hier wordt het verhaal echt heel spannend als Mokhtar mét zijn koffie probeert te vluchten.

Een verhaal over koffie, maar ook over ambitie, hoop en de moed om je droom niet op te geven, hoe bar de omstandigheden ook zijn.

 

 

De monnik van Mokka

Dave Eggers

€ 22,50
De monnik van Mokka is het waargebeurde, meeslepende verhaal over een jonge man die zijn eigen Amerikaanse droom najaagt, over de wonderlijk

Karin

Als 17-jarige kwam ik ooit, onbedoeld, in het boekenvak terecht. Nu, na al die jaren ben ik er dankbaar voor, want het heeft mijn liefde voor het lezen alleen maar doen groeien.

Al die verschillende juweeltjes die toch telkens maar weer worden geschreven…  ik beschouw het als een voorrecht om deze aan onze klanten aan te bieden. Om dit goed te kunnen doen lees ik eigenlijk alle genres wel, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Nederlandse of Vlaamse schrijvers en een spannende thriller op zijn tijd sla ik ook niet af.

Naast mijn werk bij Coelers, run ik mijn eigen tekstbureau. Ontspanning zoek ik in een boek (!), spannende serie of een heerlijk avondje uit.

Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz