Carolien is vol van:

Leeuwen wekken; Ayelet Gundar-Goshen

Beoordeel nooit een boek op de kaft! En zeker niet bij 'Leeuwen wekken'! Want ondanks dat de kaft mij echt niet aanspreekt, is de inhoud echt geweldig! 

De auteur schrijft mooi en vlot. Terwijl de hoofdpersoon in dit verhaal helemaal vastloopt in zijn leugens en zwijgen.  

Etan komt nadat hij een vluchteling doodrijdt, en gechanteerd wordt door de weduwe, in een wereld terecht waarvan hij amper het bestaan wist: de wereld van illegale vluchtelingen. Hij komt in aanraking met allerlei problemen die daarbij horen. 

En hij komt terecht in een wereld van leugens, die hij denkt te moeten vertellen om zijn eigen kleine wereldje goed te laten draaien 

Bij ieder nieuw dilemma waar Ethan voor komt te staan, denk je als lezer inderdaad; Wat zou ik doen…? 

'Leeuwen wekken' is zo’n boek dat je in één keer uit wil lezen, maar dat je tegelijkertijd aan het denken zet.  

Ik heb er weer een favoriete auteur bij!  

.

Leeuwen wekken

Ayelet Gundar-Goshen

€ 19,99
Op 20-jarige leeftijd ontmoet Ayelet Gundar-Goshen de toekomstige hoofdpersoon van haar roman. Hij biecht op dat hij per ongeluk iemand heeft overreden en is gevlucht. Tien jaar later heet die hoofdpersoon in Leeuwen wekken Etan Green, chirurg, die op een nacht op weg naar huis iemand doodrijdt en doorrijdt. Die beslissing verandert alles. De weduwe chanteert Etan met haar mans dood – niet met geld, maar met medische bijstand voor een groep illegalen. Zijn zwijgen hierover werkt als een splijtzwam in zijn huwelijk met Liat. Dat zij is belast met het politieonderzoek drijft de situatie verder op de spits. Ayelet hangt boven de hele roman één levensgrote vraag: ‘Wat zou ík hebben gedaan?’

Carolien

Sinds 2002 werk ik bij Boekhandel Coelers.

Lezen deed ik altijd al graag, maar doordat ik nu al die nieuwe boeken zie binnenkomen zit ik helemaal het liefst met mijn neus in een boek.

Het állerleukst van werken bij de boekwinkel vind ik om kinderen of tieners te helpen aan een spannend boek. Daarom lees ik, naast literatuur, regelmatig een kinderboek en duik ik graag in een spannende Young-Adult serie. 

Wanneer ik een keer niet met mijn neus in de boeken zit, ben ik vooral bij de paarden te vinden of ergens (vooral in Zeeland) onder water.

 

Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz