Carolien is vol van:

Concept M.; Aafke Romeijn

Een roman over een Nederland in 2020 dat net een beetje anders is.

Het boek leest ook een beetje anders… Het begint met een brochure over kleurloosheid. Een ziekte, waaraan vele mensen lijden en die het land miljoenen kost. Zo wordt je meteen meegetrokken in de problemen waarmee de bevolking van dat Nederland te maken heeft.

Hava, een jonge kleurloze, raakt bevriend met een groep jongeren. Zij willen de Nederlandse maatschappij redden van de ondergang. Een ondergang veroorzaakt door kleurloosheid.

Hava staat op het punt om een drastische beslissing te nemen die Nederland aan het wankelen zal brengen. Door haar ‘heldhaftige’ beslissingen zet zij de lezer aan het denken.

Aafke Romeijn heeft het tot een origineel en boeiend verhaal gevormd!

Concept M

Aafke Romeijn

€ 19,99
In het jaar 2020, in een Nederland dat sterk lijkt op het onze, leeft Hava, een vijfentwintigjarige vrouw. Haar haren zijn grijs, haar huid is doorschijnend, haar ogen zijn diepzwart. Ze lijdt aan de mysterieuze ziekte kleurloosheid die de maatschappij steeds verder ontwricht: medicatie is onbetaalbaar voor particulieren en de overheid kan de kosten nauwelijks nog dragen.Hava raakt bevriend met een groep radicalen die voorspellen dat kleurlozen binnen een paar jaar in de meerderheid zijn – het einde van de Westerse wereld. Ze begint te twijfelen aan haar eigen bestaansrecht en besluit dat het tijd is voor actie.

Carolien

Sinds 2002 werk ik bij Boekhandel Coelers.

Lezen deed ik altijd al graag, maar doordat ik nu al die nieuwe boeken zie binnenkomen zit ik helemaal het liefst met mijn neus in een boek.

Het állerleukst van werken bij de boekwinkel vind ik om kinderen of tieners te helpen aan een spannend boek. Daarom lees ik, naast literatuur, regelmatig een kinderboek en duik ik graag in een spannende Young-Adult serie. 

Wanneer ik een keer niet met mijn neus in de boeken zit, ben ik vooral bij de paarden te vinden of ergens (vooral in Zeeland) onder water.

 

Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz