Peter Buwalda in Bibliotheek Schiebroek

donderdag 27 september 2018 20:00
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Donderdag 27 september 20.00 uur

  

Bibliotheek Schiebroek presenteert i.s.m. Boekhandel Coelers: Peter Buwalda!

Na zijn succesvolle roman Bonita Avenue komt Peter Buwalda in september terug met het eerste deel van zijn nieuwe romancyclus: 'Otmars zonen'. Deze reeks belooft opnieuw groots te worden en we zijn er dan ook trots op dat wij als boekhandel aanwezig zijn tijdens de primeur in de prachtige, vernieuwde bibliotheek aan de Peppelweg! Dit is namelijk de allereerste locatie die Buwalda na het verschijnen van zijn boek aan zal doen!

U kunt uw kaartje(s) voor deze bijzondere avond aan de balie van de bibliotheek bestellen of digitaal via de website van de bibliotheek.

 

Otmars zonen

Peter Buwalda

€ 25,00
De jonge Shell-employé Ludwig Smit kruipt steeds dichter op de huid van zijn vader, Johan Tromp, die tweeëndertig jaar lang de grote onbekende in zijn leven is geweest. Meester en knecht raken tot elkaar veroordeeld op Sakhalin Island, waar Johan Tromps daverende carrière in de oliebusiness wankelt als journaliste Isabelle Orthel zich aandient. Ludwig en zij delen een kortstondig maar pijnlijk verleden in Twente – en ook Tromp is op zijn hoede voor deze vrouw, die hij onder beroerd gesternte leerde kennen in de Nigerdelta. Intussen rijst de vraag of het verstandig is dat Ludwig de gedreven journaliste toegang verleent tot zijn wereldberoemde stiefbroer, de concertpianist Dolf Appelqvist. Appelqvists aan waanzin grenzende licht lijkt – eindelijk – dovende, ware het niet dat hij in het bezit is van een verloren gewaand derde deel van Beethovens pianosonate opus 111.

Bonita avenue

Peter Buwalda

€ 15,00
Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het gezin de boel explodeert. Niet alleen lopen Joni en Aaron tegen de lamp, die zomer komt ook de enige en echte zoon van Sigerius vrij uit de Scheveningse gevangenis. Acht jaar later pas Joni verdient inmiddels miljoenen in Los Angeles verneemt Aaron wat er zich in 2000 werkelijk heeft afgespeeld. Peter Buwalda schreef een meeslepende debuutroman over noodlot en verval, idylle en schoonheid.
Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : blz