Bookstoreday bij Boekhandel Coelers!

zaterdag 14 april 2018 00:00
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Zaterdag 14 april: Bookstoreday bij Boekhandel Coelers

Wij vieren dan onze boekhandel, met eenmalige boekaanbiedingen, optredens voor jong en oud en heerlijk homemade fingerfood!

In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages en vinden er bijzondere optredens plaats.
Hieronder vindt u ons programma, mis het niet!

Programma zaterdag 14 april

10.30-12.30

Arend van Dam, voorleesvoorstellingen
De maker van de leuke geschiedenisboeken voor kids komt bij ons op visite! Alle kinderen zijn van harte welkom!

15.00-16.30

Ontmoet Christiaan Weijts
De schrijver van de prachtige roman 'Het valse seizoen' vertelt, signeert en leest voor!

9.00-17.00 

Fingerfood!
Heerlijke hapjes, bekend van onze High Teas.


9.00-17.00 

Acties en exclusieve aanbiedingen
Alleen op Bookstore Day!

Het valse seizoen

Christiaan Weijts

€ 24,99
Een roman als een strijkkwartet. Meeslepend en intiem. Intens en meerstemmig. Het valse seizoen vertelt het verhaal van drie musici, die allemaal te maken krijgen met de duistere macht van muziek en gedwongen worden hun levens radicaal om te gooien. Camiel komt door een raadselachtige aandoening in de problemen als tweede violist in het Corretto Kwartet. Pablo was ooit een gevierd cellist en componist, maar belandde aan lagerwal na een drama tijdens een zomerklas onder zijn charismatische leiding, en werkt nu als Uberchauffeur. Nadège speelt altviool in de metrohallen van Parijs en raakt op slag beroemd na een terreuraanslag. In brieven dwingen ze elkaar tot het bekennen van geheimen die steeds meer aan de oppervlakte komen wanneer twee van hen gaan spelen in het orkest van een replica van de Titanic, die een tocht maakt langs de kusten van een verward Europa. Spelend op de vermeend 'originele' instrumenten van de beroemde band that played on, dringt de vraag zich op wat nog waarde heeft in een wereld waar echt en vals steeds minder van elkaar zijn te onderscheiden.

Lang geleden… (met gratis tijdbalkposter)

Arend van Dam

€ 17,99
De Nederlandse geschiedenis bevat veel mooie en spannende verhalen, maar vaak zijn ze te moeilijk voor jonge kinderen. Arend van Dam heeft nu de belangrijkste gebeurtenissen toegankelijk gemaakt voor kinderen vanaf zeven jaar. Lang geleden... bevat verhalen over jagers en verzamelaars, boeren en vissers, koningen en koninginnen. Maar ook over beroemde figuren als Rembrandt van Rijn, Jacoba van Beieren en Michiel de Ruyter.
Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz