Komen & Gaan bij Boekhandel Coelers

 

 

 

 

 

 

 

 

Na veertig jaren in het boekenvak, vol gedrevenheid en liefde voor het geschreven woord, is het tijd voor mijn andere passie: reizen. Was het een moeilijke keuze? Ja en nee. Moeilijk: omdat ik u allen als klant, boekenkenner, leesvriend, leesklupper, poëzieliefhebber oprecht zal missen. Niet moeilijk: omdat de mogelijkheid er tegelijkertijd kwam voor mij en mijn partner.

Ellen, vanuit de inmiddels gesloten boekhandel op Overschie, vertelde precies op het juiste moment graag bij ons te willen werken, zodat er samen met Karin en Carolien een sterk team gevormd kon worden. Met zijn drieën hebben zij de ervaring, kennis en gedrevenheid, daar ben ik van overtuigd.

Ik laat de boekhandel (uw boekhandel) in goede handen achter, af en toe mijn steentje bijdragend, en zal het reilen en zeilen natuurlijk achter de schermen blijven volgen.

Heel graag tot ziens! 

Henriëtte Coelers.

Karin, Carolien en Ellen.

Activiteiten en belevenissen

28
jun
Open leesclubavond met Caroline de Pater en Koos Neuvel Meer informatie

Verschijnt 3 juli, reserveer nu!

Het schaduwspel

Simone van der Vlugt

€ 20,00
In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een bijeenkomst ontmoet ze Jan Pieterszoon Coen, een man van aanzien, die op zoek is naar een echtgenote. Ze trouwen en in het voorjaar van 1627 reizen Jan en Eva met hun pasgeboren dochtertje naar de Oost. Na een zeereis vol ontberingen worden ze als vorsten onthaald in Batavia. Er volgt een periode van gewenning, maar vooral van vele verliezen. Gedesillusioneerd reist Eva na een verblijf van bijna drie jaar terug naar Amsterdam. Simone van der Vlugt kan als geen ander een historisch verhaal tot leven wekken en Het schaduwspel biedt een magistrale inkijk in een periode uit de Nederlandse geschiedenis die meer dan ooit onderwerp van discussie is.

Nieuw! Op 26 juni verschenen

Breng me terug

B.A. Paris

€ 20,00
Breng me terug is de nieuwe thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig – zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen? Breng me terug van B.A. Paris gaat over de impact van een verdwijning. En over het feit dat iedereen wel iets te verbergen heeft…

Ebook van de Week

Van € 13,99 voor € 4,99
Actieperiode: 22 t/m 28 juni

Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz