Komen & Gaan bij Boekhandel Coelers

 

 

 

 

 

 

 

 

Na veertig jaren in het boekenvak, vol gedrevenheid en liefde voor het geschreven woord, is het tijd voor mijn andere passie: reizen. Was het een moeilijke keuze? Ja en nee. Moeilijk: omdat ik u allen als klant, boekenkenner, leesvriend, leesklupper, poëzieliefhebber oprecht zal missen. Niet moeilijk: omdat de mogelijkheid er tegelijkertijd kwam voor mij en mijn partner.

Ellen, vanuit de inmiddels gesloten boekhandel op Overschie, vertelde precies op het juiste moment graag bij ons te willen werken, zodat er samen met Karin en Carolien een sterk team gevormd kon worden. Met zijn drieën hebben zij de ervaring, kennis en gedrevenheid, daar ben ik van overtuigd.

Ik laat de boekhandel (uw boekhandel) in goede handen achter, af en toe mijn steentje bijdragend, en zal het reilen en zeilen natuurlijk achter de schermen blijven volgen.

Heel graag tot ziens! 

Henriëtte Coelers.

Karin, Carolien en Ellen.

Activiteiten en belevenissen

In Memoriam

Afgelopen dinsdag is op 85-jarige leeftijd de Amerikaanse schrijver Philip Roth overleden. De schrijver was bekend om zijn boeken en artikelen over het jodendom, de politiek en mannelijke seksualiteit. Mede door het in 1969 verschenen Portnoy’s klacht werd hij ook wel de grondlegger van de moderne erotiek genoemd. In 2011 won hij de Man Booker International Prize voor zijn gehele oeuvre. Daarnaast werd hij vaak genoemd als mogelijke winnaar van de Nobelprijs voor de Literatuur.

Roth overleed in het ziekenhuis in bijzijn van zijn familie en vrienden.

In het Nieuws

Ebook van de Week

Van € 14,99 voor € 4,99
Actieperiode: 25 t/m 31 mei 2018

Kinderboek van de Week

Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz