Griet op de Beeck

vrijdag 16 maart 2018 12:00
Griet op de Beeck

Griet op de Beeck komt bij boekhandel Kramer signeren

Nationale Boekenweek live in Winterswijk

 

Schrijfster Griet op de Beeck op 

bezoek bij boekhandel Kramer

 

WINTERSWIJK Het Boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door de Vlaamse schrijfster Griet op de Beeck. Met meer dan 700.000 verkochte boeken is zij één van de bestverkopende Nederlandstalige auteurs van dit moment. En in de Boekenweek bezoekt Griet op de Beeck boekhandel Kramer in de Wooldstraat in Winterswijk.

 

Op vrijdag 16 maart bezoekt de Vlaamse schrijfster Winterswijk. Van 12 tot 14 uur is Griet op de Beeck in de boekhandel aan de Wooldstraat om haar boeken te signeren en in contact te komen met haar lezers. Op de boekentafel liggen uiteraard bekende titels als ‘Kom hier dat ik u kus’, ‘Vele hemels boven de zevende’ en ‘Gij nu’. En uiteraard ‘Het beste wat we hebben’, haar meest recente roman, het eerste deel van een indringende trilogie.

 

Voor de Boekenweek neemt zij ook ‘Gezien de feiten’ mee. In dit nieuwe werk verkent Griet op de Beeck met lichtheid en humor een zwaar thema. Zij tekent familieverhoudingen in al hun broeierige complexiteit en durft te pleiten voor het belang van emotie.

 

De Boekenweek wordt van zaterdag 10 tot en met zondag 1 maart in heel Nederland gehouden. Het Boekenweekgeschenk ‘Gezien de feiten’ van Griet op de Beeck is gratis voor iedereen die minimaal €12,50 aan boeken besteedt. ‘Gezien de feiten’ is op zondag 18 maart ook te gebruiken om de hele dag gratis met de trein te reizen.

 

Het thema van de Boekenweek is ‘natuur’. Het Boekenweekessay ‘Natuurlijk’ is geschreven door Jan Terlouw, natuurkundige, politicus, schrijver. Zijn essay is een ode aan de natuur en een vurig pleidooi om de aarde in betere staat achter te laten voor de volgende generaties. Het Boekenweekessay is te koop voor €3,50.

 

 

Veronie Snijder-Kramer

www.boekhandelkramer.nl

 

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : blz