Activiteiten

25-10-2018 Mathijs Deen Oktober is de maand van de geschiedenis. Geschiedenis, ontdek gisteren begrijp vandaag! In het kader hiervan heeft boekhandel Kramer Mathijs Deen(1962) uitgenodigd. Op donderdag 25 oktober vertelt.. Meer informatie

Maand van de geschiedenis

Donderdag 25 oktober 2018 om 20:00 komt Mathijs Deen naar Winterswijk. 

 

Mathijs Deen reist in de voetsporen van ontheemden, struikrokers, pelgrims, gelukzoekers en veroveraars die hun weg hebben gezocht langs de kusten, de rivieren en de wegen van Europa en vertelt hun verhalen. Van de prehistorie en de Romeinse tijd door de middeleeuwen naar het Europa van nu. Van de Straat van Gibraltar naar Stockholm, van Rome naar Boekelo. 'Over oude wegen' is een avontuurlijke tocht door Europa en een fascinerende reis door de tijd. 

 

Donderdag 25 oktober 

20:00 uur

Entree 10 euro (incl. koffie / thee)

Doopgezinde kerkje Torenstraat

 

kaarten via info@boekhandelkramer.nl of 0543-512173

Nieuw! Op 16 oktober verschenen

De antwoorden op de grote vragen

Stephen Hawking

€ 19,99
Het laatste boek van professor Stephen Hawking 'Heerlijk boek.' DWDD 'Een prachtig eerbetoon aan een fantastische wetenschapper en een laatste kijk in zijn unieke geest.' New Scientist 'Een uitzonderlijk genie.' The Guardian   Hoe is alles begonnen? Is er intelligent leven elders in het heelal? Kunnen we de toekomst voorspellen? Bestaat er een God? Wat zit er in een zwart gat? Zijn tijdreizen mogelijk? Zullen we overleven op aarde? Moeten we de ruimte koloniseren? Zal kunstmatige intelligentie slimmer worden dan wij? Hoe geven wij de toekomst vorm? De wereldberoemde wetenschapper en bestsellerauteur Stephen Hawking laat ons zijn laatste ideeën over de grootste vragen van het universum na in dit briljante, postuum uitgegeven werk.

Verschijnt 18 oktober, reserveer nu!

Bevrijding

Elizabeth Jane Howard

€ 24,99
In ‘Bevrijding’, het vierde deel van Elizabeth Jane Howards serie ‘De Cazalets’, is de oorlog voorbij, maar voor de Cazalets is het leven er niet per se makkelijker op geworden. Rupert moet weer wennen aan het burgerbestaan in Engeland. Zijn vrouw Zoë en hij koesteren allebei een ongemakkelijk geheim. Louise zit vast in een liefdeloos huwelijk en is naarstig op zoek naar een uitweg, terwijl Clary en Polly volwassen worden in een wereld die voorgoed is veranderd. Ondertussen moeten hun ouders beslissen waar ze in Londen gaan wonen en breekt voor Edward het uur van de waarheid aan ten aanzien van zijn huwelijk. En op de achtergrond valt het Engelse wereldrijk uit elkaar.

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 19 t/m 25 oktober

Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : blz