Online folder

Online folder voor de Spannende Boeken weken

Acties zijn geldig van 6 juni t/m 24 juni 2018

Van woensdag 6 juni tot en met zondag 24 juni gaan de Spannende Boeken Weken van start. Het thema is dit jaar de thriller als vakantieboek. Bij de Blz.-boekhandel en via onze webshop ontvang je in deze periode bij besteding van tenminste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken het Spannende Boeken Weken geschenk, geschreven door Boris Dittrich. Koop je voor tenminste € 12,50 of meer aan Nederlandstalige ebooks dan ontvang je het geschenk als ebook cadeau.

Ook deze zomer verleiden we u graag met onweerstaanbaar mooie boeken die we met gepaste trots bij u onder de aandacht brengen in de nieuwe folder. Bestel ze online bij je lokale boekhandel en laat je nieuwe aanwinst vanaf € 15,- gratis bezorgen, maar je bent ook welkom voor een bezoekje aan de boekhandel. Tot snel!

 

Bekijk de folder hier

Kinderboekenpodium

De Blz.-gids met ruim 500 kinderboeken

Bij de Blz.-boekhandel zijn we gek op kinderboeken! We hebben dan ook een uitgebreid assortiment in de boekhandel en online. Heel veel leuke, spannende en grappige boeken die liggen te wachten
om door jou ontdekt te worden! De boekverkopers in onze boekhandels vertellen je heel graag over al die boeken en kunnen je helpen om een boek te zoeken dat jij leuk vindt.

Voor ieder kind hebben wij een passend boek! Of je nu houdt van spannende boeken, romantische boeken of grappige boeken, voor iedereen is er een boek te vinden. Want er is niets fijners om te verdwalen in een verhaal! En om het kiezen van een boek dat jij leuk vindt een beetje makkelijker te maken, hebben we bij de boeken in dit “Kinderboekenpodium” symbolen gezet. Om zo heel snel te kunnen zien waar een boek over gaat en dus of het jou een leuk boek lijkt. 

Bekijk de folder hier

Lees onze folder ook in de AlleFolders App

15_1034 Alle Folders _logo _DEF2

Wat onderscheidt AlleFolders dan van de al bestaande folderapps.
De naam zegt het al. De App toont ALLE belangrijke folders en aanbiedingen van Nederland.

Download gratis!

App -storey

App -google -play

Waarom Blz.
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : blz