Korte verhalen

Prestigieuze verhalenreeks : 2 bundels naar keuze voor € 25,-

Sticker -korte -verhalen -PMS-485In aanloop naar de Week van het Korte Verhaal (13 t/m 20 februari) en ter viering van het in 2016 verschijnende 15e deel in de prestigieuze verhalenreeks, krijgt u vanaf nu korting op deze reeks. Voor alle reeds verschenen titels geldt in de periode 15 januari t/m 15 maart: twee bundels naar keuze voor slechts 25 euro.

De actie 2 verhalenbundels voor € 25,- is alleen geldig voor afhaalbestellingen!

Waar de wereld begint van Truman Capote is een speciale actie-uitgave, met daarin zijn nog nooit eerder gepubliceerde, vroege verhalen. Het boekje is los verkrijgbaar voor € 10,-, maar maakt ook onderdeel uit van de kortingsactie 2 actie-titels voor € 25,-.

Een speciale actie-uitgave Waar de wereld begint van Truman Capote, met daarin zijn nog nooit eerder gepubliceerde, vroege verhalen. Het boekje is los verkrijgbaar voor € 10,-, maar maakt ook onderdeel uit van de kortingsactie 2 actie-titels voor € 25,-.

Twee nieuwe delen in de prestigieuze verhalenreeks

(De actiekorting is niet geldig voor de twee nieuwe delen)

Noodlanding

Kira Wuck

€ 18,00

Kira Wuck (1978) maakte een overweldigende entree in de Nederlandse letteren: haar dichtbundel Finse meisjes werd diverse malen bekroond en beleefde herdruk op herdruk. Nu, drie jaar later, is ze klaar om opnieuw te debuteren: dit keer als auteur van korte verhalen. Net als in haar gedichten weet ze in deze verhalen met ogenschijnlijk eenvoudige zinnen een fantasierijk universum aan betekenis op te roepen. In de vaak absurdistische maar niet minder geloofwaardige verhalen laat ze de lezer kennismaken met kleurrijke buitenstaanders: een aan coke verslaafde bouwvakker, een boer die liever met zijn kippen praat dan met zijn vrouw, en een echtgenote die zichzelf uithongert omdat ze haar zwaarlijvige man niet kan verdragen. Over Finse meisjes: ‘Wucks kracht ligt in de scherpte en veelzeggendheid van haar beelden, die zich nooit onmiddellijk prijsgeven.’de Volkskrant ‘Dit zijn zinnen die ik wil lezen voor het slapengaan.’ Arnon Grunberg

Het vogelalfabet

Fanie Naudé

€ 23,50

Het vogelalfabet is een hoogtepunt in de Afrikaanse literatuur, met terugkerende elementen als muziek, vertrek en reizen, sprookjes en mythen, ziekte en dood, vergeten en onthouden, gevoel en verstand,’ schreef André Brink over het debuut van S.J. Naudé, dat met diverse prijzen werd bekroond. Als migrerende vogels trekken de personages in deze verhalenbundel rusteloos over de wereld: een muzikante reist drie continenten af om haar broers en zussen te zien, in een kunstenaarswoning in Milaan wordt een van de laatste Futuristische lawaaimachines getoond, en een man volgt zijn minnaar via Londen en Berlijn tot op een vervallen kasteel. In Het vogelalfabet komen hun verhalen samen; allen zijn op zoek naar antwoorden die niet worden gegeven, naar troost, acceptatie, succes en liefde. ‘Naudé is een adembenemende, gevoelige schrijver.’ Publishers Weekly ‘Een feest van ongekende originaliteit.’ Marlene van Niekerk ‘Diepgaand, complex, helder geschreven en briljant samengesteld. Met deze bundel vestigt Naudé zich als schrijver die de contouren van de Zuid-Afrikaanse literatuur zal veranderen.’ Neel Mukherjee

Waarom Blz.
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : blz