Joris Bijdendijk

Chez Bijdendijk

In dit boek deelt hij zeventig van zijn favoriete Franse recepten die hij regelmatig in huize Bijdendijk kookt; van brood en patisserie tot pasteien, stoofschotels, salades, vinaigrettes en sauzen. De gerechten zijn gebaseerd op de klassiekers, maar uiteraard geeft Joris er zijn eigen moderne draai aan.

Joris Bijdendijk

Chez Bijdendijk

In dit boek deelt hij zeventig van zijn favoriete Franse recepten die hij regelmatig in huize Bijdendijk kookt; van brood en patisserie tot pasteien, stoofschotels, salades, vinaigrettes en sauzen. De gerechten zijn gebaseerd op de klassiekers, maar uiteraard geeft Joris er zijn eigen moderne draai aan.

Joris Bijdendijk

Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. Bijdendijk is chef bij restaurant RIJKS in Amsterdam.

Doe mee en maak kans op een luxe sterrendiner! 

Weet jij het antwoord op de vier vragen hiernaast? Dan maak je kans op een luxe sterrendiner van Joris Bijdenijk! Deelnemen kan tot en met 14 april.

 

 

 

* Medewerkers van de Libris en Blz.-boekhandels en relaties van Libris Blz. B.V. zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Uw persoonsgegevens worden verwerkt zoals beschreven in de privacyverklaring op www.libris.nl. 

Hostname: pro-mbooks3